Υλικά
συνταγής
Εκτέλεση
Κόβετε τις μισές φράουλες σε μικρά κομμάτια και τις υπόλοιπες τις χτυπάτε στο μπλέντερ να γίνουν πουρές.
Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύετε το γάλα ΔΕΛΤΑ Βλάχας, τη ζάχαρη άχνη και τον πουρέ φράουλας.
Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Ρίχνετε τις φράουλες και τα μπισκότα και ανακατεύετε προσεκτικά.
Γεμίζετε ένα μεταλλικό σκεύος και το καλύπτετε με διάφανη μεμβράνη.
Το βάζετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6–8 ώρες.
Κάθε μισή ώρα βγάζετε το παγωτό από την κατάψυξη και το ανακατεύετε για να μην κρυσταλλώσει το μείγμα.
Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία για 4–5 φορές.
Δέκα λεπτά πριν σερβίρετε, το βγάζετε από την κατάψυξη.