Υλικά
συνταγής
Εκτέλεση
Φρυγανίζουμε τις φέτες από το τσουρέκι για λίγα λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές εξωτερικά και να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα.
Tip: κόβουμε χοντρές τις φέτες από το τσουρέκι για να διατηρηθούν μαλακές στο εσωτερικό τους.
Τοποθετούμε σε κάθε πιάτο 1 φέτα από το ψημένο τσουρέκι και από πάνω το μισό γιαούρτι, λίγα φρούτα του δάσους και 1 κουταλάκι φιλέ αμυγδάλου.
Προσωπικά επιλέγω raspberries και blueberries, αλλά μπορείτε να προσθέσετε τα φρούτα της επιλογής σας.
Για πιο γλυκό αποτέλεσμα, προσθέτουμε λίγο μέλι πάνω από το Τσουρέκι με Γιαούρτι και Φρούτα του Δάσους.
Ευχαριστούμε πολύ τον @AlwaysHungry για την υπέροχη συνταγή!
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές στο blog του http://www.alwayshungry.gr/ .