Υλικά
συνταγής
Εκτέλεση
Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος ΔΕΛΤΑ με την άχνη ζάχαρη μέχρι να αποκτήσετε μια ελαφριά σαντιγί.
Βάζετε τον καφέ espresso σε ένα μπολ και βυθίζετε τα μπισκότα για 1–2 λεπτά.
Μοιράζετε το 1/3 των μπισκότων στις βάσεις των ποτηριών.
Γεμίζετε με τη μισή ποσότητα κρέμας.
Μοιράζετε ξανά 1/3 των μπισκότων και συνεχίζετε, γεμίζοντας με την υπόλοιπη κρέμα.
Τέλος, γαρνίρετε με τα υπόλοιπα μπισκότα και σερβίρετε.
Αν θέλετε γαρνίρετε με κόκκους καφέ.