Υλικά
συνταγής
Εκτέλεση
Βράζετε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό al dente. Σουρώνετε και ξαναβάζετε τις ταλιατέλες στην κατσαρόλα. Σε ένα μπολ βάζετε την κρέμα, τους κρόκους, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά. ρίχνετε το μίγμα στην κατσαρόλα με τις ταλιατέλες και σιγοβράζετε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς για 1 – 2 λεπτά μέχρι να πήξει η σάλτσα. Σερβίρετε τις ταλιατέλες με το προσούτο, φύλλα βασιλικού και παρμεζάνα τριμμένη.