0%
delta

Φιλέτο σολομού με σπανάκι και λεμονάτη σάλτσα

Υλικά
συνταγής

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και ψήνετε τα φιλέτα σολομού για 4–5 λεπτά από κάθε πλευρά.

Βάζετε το σπανάκι στο τηγάνι, αλατοπιπερώνετε και σβήνετε με την κρέμα γάλακτος.

Μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά με καπάκι για 3–4 λεπτά (ανακατεύοντας μια–δυο φορές).

Ρίχνετε το χυμό, το ξύσμα λεμονιού, την κάπαρη και το μαϊντανό και αποσύρετε από τη φωτιά.

Σερβίρετε σε πιάτα και γαρνίρετε με σφήνες λεμονιού.

Προαιρετικά, μπορείτε να προσθέσετε αλάτι και πιπέρι.