Υλικά
συνταγής
Εκτέλεση
Κόβετε τις μισές φράουλες σε μικρά κομμάτια και τις υπόλοιπες τις χτυπάτε στο μπλέντερ να γίνουν πουρές.
Σε ένα βαθύ μπολ, ανακατεύετε το ζαχαρούχο γάλα, το λικέρ και τον πουρέ φράουλας και κατόπιν σιγά–σιγά ρίχνετε και το γιαούρτι.
Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Ρίχνετε και τις φράουλες και ανακατεύετε προσεκτικά.
Γεμίζετε ένα μεταλλικό σκεύος και το καλύπτετε με διάφανη μεμβράνη.
Το βάζετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6–8 ώρες.
Δέκα λεπτά πριν σερβίρετε, το βγάζετε από την κατάψυξη.