Υλικά
συνταγής
Εκτέλεση
Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη και το γάλα εβαπορέ.
Προσθέτετε το αλεύρι με το μπέικιν και στο τέλος τις σταγόνες σοκολάτας.
Αφήνετε τη ζύμη «να σταθεί» στο ψυγείο για 20-30 λεπτά.
Πλάθετε μικρές μπάλες και τις τοποθετείτε σε ταψί φούρνου πάνω σε λαδόκολλα, αφήνοντας χώρο ανάμεσά τους γιατί θα απλώσουν στο ψήσιμο.
Πιέζετε την επιφάνεια των μπισκότων με πιρούνι.
Ψήνετε τα βουτυράτα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 15 λεπτά περίπου.