Υλικά
συνταγής
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο αντίκολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.
Ακουμπάτε τα φιλέτα και αφήνετε να ψηθούν 3–4 λεπτά από κάθε πλευρά.
Αλατίζετε ελαφρά και ρίχνετε το κρασί.
Αφήνετε 1–2 λεπτά να εξατμιστεί και προσθέτετε το ζωμό, τη μουστάρδα, το θυμάρι το tabasco και το γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Complet Οικογενειακό.
Χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε για 2–3 λεπτά να «μισοπήξει» η σάλτσα.
Σερβίρετε το μοσχαρίσιο φιλέτο αμέσως γαρνίροντας με ψητά λαχανικά.