0%
delta

Εύκολο Μιλφέιγ με Raspberries

Υλικά
συνταγής

Εκτέλεση

Αδειάζουμε την κρύα κρέμα γάλακτος απευθείας από το ψυγείο στον κάδο του μίξερ, προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αρχίζει να σφίγγει η κρέμα και να γίνεται σαντιγί.

Μόλις η σαντιγί αποκτήσει την υφή γιαουρτιού και δέσει, προσθέτουμε τη βανίλια και μετά σταματάμε το χτύπημα για να μην κόψει.

Tip: Για επιπλέον άρωμα, μπορείτε να προσθέσετε στη σαντιγί ξύσμα από λάιμ, ή πορτοκάλι.

Τοποθετούμε τη σαντιγί σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής με μύτη κορνέ, σφίγγουμε από πίσω και πιέζουμε ελαφρά για να φύγει ο αέρας.

Σε ένα πιάτο τοποθετούμε 1 μπισκότο βουτύρου και περιμετρικά του με τη σειρά raspberries και σαντιγί.

Γεμίζουμε με σαντιγί το κέντρο του μιλφέιγ με raspberries και κλείνουμε με μία δεύτερη γαλέτα βουτύρου.

Επαναλαμβάνουμε την παραπάνω διαδικασία για τη δεύτερη στρώση και στο τέλος κλείνουμε με ένα τρίτο μπισκότο.

Πασπαλίζουμε από πάνω λίγη ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε το πιο γρήγορο και εύκολο Μιλφέιγ με Raspberries.

Αυτό το γλυκό είναι ιδανικό για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας διακοσμητικά στοιχεία για να του δώσετε έναν εορταστικό χαρακτήρα.

Ευχαριστούμε πολύ τον @AlwaysHungry για την υπέροχη συνταγή!

Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές στο blog του http://www.alwayshungry.gr/ .