Υλικά
συνταγής
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το βούτυρο και το ελαιόλαδο σε βαθιά κατσαρόλα.
Ρίχνετε το σκόρδο και τα μανιτάρια, αφού τα ψιλοκόψετε και τα σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν.
Αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε το κρασί και ανακατεύετε για 1–2 λεπτά.
Προσθέτετε τον ζωμό λαχανικών και σιγοβράζετε για 10-15 λεπτά.
Χτυπάτε τη σούπα με το ραβδομπλέντερ και ρίχνετε το γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Complet.
Ανακατεύετε και σερβίρετε.
Πασπαλίζετε με λίγο σχοινόπρασο και ραντίζετε με λάδι τρούφας.