Υλικά
συνταγής
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C.
Βάζετε το Καθημερινά Φρέσκο Γάλα από τη ΔΕΛΤΑ και τη ζάχαρη σε κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το σιμιγδάλι, το αλεύρι, τα αβγά και το ξύσμα.
Σιγά–σιγά ρίχνετε το ζεστό γάλα με τη ζάχαρη στο μπολ και ανακατεύετε.
Επιστρέφετε την κρέμα στη φωτιά και ανακατεύετε μέχρι να πήξει η κρέμα (σε χαμηλή φωτιά).
Αποσύρετε από τη φωτιά και ρίχνετε το παγωμένο βούτυρο.
Όταν ομογενοποιηθούν τα υλικά ρίχνετε το μέλι.
Στη συνέχεια βουτυρώνετε ένα πυρίμαχο σκεύος 26 εκ. και ρίχνετε το μείγμα.
Ανακατεύετε τα υλικά της κρούστας και αδειάζετε το μείγμα στην επιφάνεια της γαλατόπιτας.
Ψήνετε για 30-40 λεπτά περίπου.
Σερβίρετε πασπαλίζοντας με άχνη και κανέλα.