Υλικά
συνταγής
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις μεριές.
Αλατοπιπερώνετε και σβήνετε με το λικέρ μαστίχας, ανακατεύετε για 1–2 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτετε τον ζωμό και χαμηλώνετε θερμοκρασία.
Σιγοβράζετε για 25–30 λεπτά.
Μόλις μειωθεί ο ζωμός στο μισό, ρίχνετε τη σκόνη μαστίχας και την κρέμα γάλακτος.
Σιγοβράζετε για 2–3 λεπτά.
Πασπαλίζετε με σχοινόπρασο και σερβίρετε με δίχρωμο ρύζι.