0%
delta

Φιλέτο κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος και μαστίχα

Υλικά
συνταγής

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις μεριές.

Αλατοπιπερώνετε και σβήνετε με το λικέρ μαστίχας, ανακατεύετε για 1–2 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Προσθέτετε τον ζωμό και χαμηλώνετε θερμοκρασία.

Σιγοβράζετε για 25–30 λεπτά.

Μόλις μειωθεί ο ζωμός στο μισό, ρίχνετε τη σκόνη μαστίχας και την κρέμα γάλακτος.

Σιγοβράζετε για 2–3 λεπτά.

Πασπαλίζετε με σχοινόπρασο και σερβίρετε με δίχρωμο ρύζι.