0%

Παγωτό Σάντουιτς Γιαουρτιού με Φράουλες

Γι’ αυτή τη συνταγή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φρέσκες φράουλες, αν είναι η εποχή τους και αρκεί να τις καθαρίσουμε και να τις καταψύξουμε από το προηγούμενο βράδυ.

Για να ετοιμάσουμε το Παγωτό Σάντουιτς Γιαουρτιού αρκούν μόνο 2 απλά υλικά.

Αδειάζουμε το γιαούρτι σε ένα μούλτι και προσθέτουμε τις παγωμένες φράουλες.

Χτυπάμε καλά μέχρι να αποκτήσουμε μία ομοιόμορφη υφή από το παγωτό γιαούρτι με φράουλες.

Φτιάχνουμε τα σάντουιτς παγωτού με τα μπισκότα και τα σερβίρουμε αμέσως, όσο το παγωτό είναι απαλό.

Επιπλέον, μπορούμε να τα καλύψουμε με σοκολάτα κουβερτούρα εξωτερικά.

Θα πρέπει πρώτα να τα βάλουμε στην κατάψυξη για να παγώσουν πολύ καλά και μετά να τα βουτήξουμε μέχρι τη μέση τους στη λιωμένη κουβερτούρα.

Vegan Παγωτό Σοκολάτα

Για την κατεψυγμένη μπανάνα, αρκεί να την καθαρίσουμε και να τη βάλουμε στην κατάψυξη μέσα σε ένα σακουλάκι από το προηγούμενο βράδυ.

Αφαιρούμε τις μπανάνες από την κατάψυξη και τις κόβουμε σε κομμάτια.

Σε ένα μούλτι προσθέτουμε τα δύο φυτικά επιδόρπια, το κακάο, τα κομμάτια από τις μπανάνες και τα χτυπάμε όλα μαζί πολύ καλά.

Απολαμβάνουμε αμέσως το Vegan Παγωτό Σοκολάτα σε soft μορφή, ή το βάζουμε σε ένα σκεύος στην κατάψυξη για 1-2 ώρες μέχρι να σφύξει.

Χοντροκόβουμε 2 κουταλιές αμύγδαλα και τα προσθέτουμε πάνω από το Vegan Παγωτό Σοκολάτας πριν το σερβίρουμε.

Προσωπικά επιλέγω ψημμένα αλμυρά αμύγδαλα γιατί ταιριάζει πολύ το αλάτι με τη σοκολάτα και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό!

Ευχαριστούμε πολύ τον @AlwaysHungry για την υπέροχη συνταγή!

Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές στο blog του http://www.alwayshungry.gr/ .

Παγωτό για παιδιά με φράουλες και μπισκότα

Κόβετε τις μισές φράουλες σε μικρά κομμάτια και τις υπόλοιπες τις χτυπάτε στο μπλέντερ να γίνουν πουρές.

Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύετε το γάλα ΔΕΛΤΑ Βλάχας, τη ζάχαρη άχνη και τον πουρέ φράουλας.

Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Ρίχνετε τις φράουλες και τα μπισκότα και ανακατεύετε προσεκτικά.

Γεμίζετε ένα μεταλλικό σκεύος και το καλύπτετε με διάφανη μεμβράνη.

Το βάζετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6–8 ώρες.

Κάθε μισή ώρα βγάζετε το παγωτό από την κατάψυξη και το ανακατεύετε για να μην κρυσταλλώσει το μείγμα.

Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία για 4–5 φορές.

Δέκα λεπτά πριν σερβίρετε, το βγάζετε από την κατάψυξη.

Εύκολο παγωτό με φράουλες

Κόβετε τις μισές φράουλες σε μικρά κομμάτια και τις υπόλοιπες τις χτυπάτε στο μπλέντερ να γίνουν πουρές.

Σε ένα βαθύ μπολ, ανακατεύετε το ζαχαρούχο γάλα, το λικέρ και τον πουρέ φράουλας και κατόπιν σιγά–σιγά ρίχνετε και το γιαούρτι.

Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Ρίχνετε και τις φράουλες και ανακατεύετε προσεκτικά.

Γεμίζετε ένα μεταλλικό σκεύος και το καλύπτετε με διάφανη μεμβράνη.

Το βάζετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6–8 ώρες.

Δέκα λεπτά πριν σερβίρετε, το βγάζετε από την κατάψυξη.