Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε σε μέτρια φωτιά το λουκάνικο και τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν.
Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αβγά με αλάτι, πιπέρι, βασιλικό και το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ.
Ρίχνετε το ανθότυρο θρυμματισμένο και ανακατεύετε.
Περιχύνετε με το μείγμα των αβγών, το λουκάνικο και τις πατάτες.
Ψήνετε τη φρουτάλια σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25 λεπτά περίπου μέχρι να πήξει και να ροδίσει ομοιόμορφα.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170°C (αέρα).
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα ψαρονέφρια απ’ όλες τις μεριές για 4–5 λεπτά.
Αλατοπιπερώνετε και τα βάζετε σε ένα ταψί στον φούρνο για 30–35 λεπτά περίπου.
Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος με το ξύσμα, τον χυμό λεμονιού, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύετε και σιγοβράζετε μέχρι να αρχίσει να πήζει.
Κόβετε το ψαρονέφρι σε φετούλες, το σερβίρετε και το περιχύνετε με τη σάλτσα.
Γαρνίρετε με πράσινη σάλτσα.
Κόβετε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μπουκιές.
Βάζετε σε ένα μπολ το γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Complet, τον κουρκουμά, το αλατοπίπερο και ανακατεύετε.
Ρίχνετε τις μπουκιές κοτόπουλου και τις καλύπτετε με το μείγμα.
Σκεπάζετε το μπολ και το αφήνετε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 30 λεπτά.
Τινάζετε ελαφρά τις μπουκιές κοτόπουλου και τις απλώνετε σε ταψί.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30 λεπτά περίπου (μέχρι να ροδίσουν).
Βράζετε το ρύζι με το κάρδαμο και σουρώνετε.
Πετάτε τους σπόρους κάρδαμου.
Ανακατεύετε το γιαούρτι με το ελαιόλαδο, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και περιχύνετε το ρύζι.
Σερβίρετε με το κοτόπουλο.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και ψήνετε τα φιλέτα σολομού για 4–5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Βάζετε το σπανάκι στο τηγάνι, αλατοπιπερώνετε και σβήνετε με την κρέμα γάλακτος.
Μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά με καπάκι για 3–4 λεπτά (ανακατεύοντας μια–δυο φορές).
Ρίχνετε το χυμό, το ξύσμα λεμονιού, την κάπαρη και το μαϊντανό και αποσύρετε από τη φωτιά.
Σερβίρετε σε πιάτα και γαρνίρετε με σφήνες λεμονιού.
Προαιρετικά, μπορείτε να προσθέσετε αλάτι και πιπέρι.
Σε ένα μεγάλο αντίκολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.
Ακουμπάτε τα φιλέτα και αφήνετε να ψηθούν 3–4 λεπτά από κάθε πλευρά.
Αλατίζετε ελαφρά και ρίχνετε το κρασί.
Αφήνετε 1–2 λεπτά να εξατμιστεί και προσθέτετε το ζωμό, τη μουστάρδα, το θυμάρι το tabasco και το γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Complet Οικογενειακό.
Χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε για 2–3 λεπτά να «μισοπήξει» η σάλτσα.
Σερβίρετε το μοσχαρίσιο φιλέτο αμέσως γαρνίροντας με ψητά λαχανικά.
Ανακατεύετε τα υλικά για το ντιπ σε ένα μπολ μαζί με το γιαούρτι και σερβίρετε με τα γεμιστά.
Βράζετε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό al dente. Σουρώνετε και ξαναβάζετε τις ταλιατέλες στην κατσαρόλα. Σε ένα μπολ βάζετε την κρέμα , τους κρόκους, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά. ρίχνετε το μίγμα στην κατσαρόλα με τις ταλιατέλες και σιγοβράζετε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς για 1 – 2 λεπτά μέχρι να πήξει η σάλτσα. Σερβίρετε τις ταλιατέλες με το προσούτο, φύλλα βασιλικού και παρμεζάνα τριμμένη.
Κόβετε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μπουκιές.
Βάζετε σε ένα μπολ το γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Complet, το σαφράν, το αλατοπίπερο και ανακατεύετε.
Ρίχνετε τις μπουκιές κοτόπουλου και τις καλύπτετε με το μείγμα.
Σκεπάζετε το μπολ και το αφήνετε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 30 λεπτά.
Τινάζετε ελαφρά τις μπουκιές κοτόπουλου και τις απλώνετε σε ταψί.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30 λεπτά περίπου (μέχρι να ροδίσουν).
Πλένετε καλά την κινόα και τη σουρώνετε.
Τη βράζετε για 15 λεπτά περίπου και τη σουρώνετε.
Ετοιμάζετε μια βινεγκρέτ, ανακατεύοντας καλά με το σύρμα σε ένα μεγάλο μπολ το χυμό και το ξύσμα από τα λάιμ, το ελαιόλαδο και αλατοπίπερο.
Ρίχνετε τα μυρωδικά και τη βινγκρέτ στην κινόα και ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε το κοτόπουλο με τη δροσερή σαλάτα κινόα.
Περιχύνετε το κουνέλι με το λεμόνι, το βάζετε σε βαθύ γυάλινο σκεύος και το αφήνετε σκεπασμένο στο ψυγείο για 2–3 ώρες.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
Στεγνώνετε το κουνέλι, το βάζετε σε γάστρα και αλατοπιπερώνετε.
Πασπαλίζετε με το θυμάρι και περιχύνετε με το ελαιόλαδο και ½ φλ. τσαγιού νερό.
Αφήνετε το κουνέλι στη γάστρα να ψηθεί μέχρι να ροδίσει και να μαλακώσει.
Χτυπάτε τα αβγά και τα ανακατεύετε με γιαούρτι Δέλτα Complet Πλήρες και λίγο αλατοπίπερο.
Περιχύνετε με το μείγμα το φαγητό και ψήνετε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Πασπαλίζετε με μαϊντανό και σερβίρετε.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι για 5–6 λεπτά.
Ρίχνετε το σκόρδο και την καυτερή πιπερίτσα και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 1–2 λεπτά.
Αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε τα μυρωδικά και ανακατεύετε.
Βράζετε τα ζυμαρικά και τα σουρώνετε κρατώντας 2 φλ. από το νερό στο οποίο έβρασαν.
Ανακατεύετε το γιαούρτι με το νερό από τα ζυμαρικά και τα μυρωδικά.
Περιχύνετε τα ματσάτα , ανακατεύετε και σερβίρετε.