Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175°C στον αέρα.
Απλώνουμε σταυρωτά 2 κομμάτια λαδόκολλα σε ένα ταψί διαστάσεων 20×25 εκατοστών.
Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε αρχικά με το μέλι και μετά με όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη βάση.
Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και πιέζουμε με μία σπάτουλα, ή με τα χέρια, για να γίνει συμπαγής και να απλωθεί ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια.
Ψήνουμε στη μεσαία θέση του φούρνου για 8-10 λεπτά περίπου, μέχρι να αποκτήσει ένα χρυσό χρώμα.
Σε ένα βαθύ πιάτο προσθέτουμε κρύο νερό και μουλιάζουμε για λίγα λεπτά τα φύλλα ζελατίνης.
Παράλληλα, χτυπάμε σε ένα μπλέντερ τα raspberries μαζί με το ζαχαρούχο γάλα.
Παίρνουμε 100ml από το μείγμα, το ζεσταίνουμε ελαφρά σε ένα κατσαρολάκι, ή στα μικροκύματα, και ανακατεύουμε μέσα για να λιώσουν τα φύλλα ζελατίνης, αφού πρώτα τα έχουμε στύψει καλά για να φύγουν τα πολλά νερά.
Επαναφέρουμε στο μπλέντερ τα ζεστό μείγμα, προσθέτουμε το γιαούρτι και χτυπάμε για λίγο ακόμη.
Αδειάζουμε τη μους γιαουρτιού πάνω από τη βάση και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 3-4 ώρες, μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Αφαιρούμε το γλυκό από το ταψί, ανασηκώνοντας προσεκτικά τη λαδόκολλα και με τη βοήθεια μιας μεγάλης σπάτουλας το τοποθετούμε σε μία πιατέλα.
Αν σας δυσκολεύει, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα και να κόψετε το γλυκό μέσα στο ταψί.
Με έναν αποφλοιωτή ετοιμάζουμε εύκολα και γρήγορα νιφάδες σοκολάτας και τις απλώνουμε πάνω από τη μους γιαουρτιού με raspberries.
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα διατηρούμε για 4-5 μέρες στο ψυγείο.
Ευχαριστούμε πολύ τον @AlwaysHungry για την υπέροχη συνταγή!
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές στο blog του http://www.alwayshungry.gr/ .