Υλικά
συνταγής
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια για 5–6 λεπτά.
Χτυπάτε τις ντομάτες στο μούλτι και τις ρίχνετε στην κατσαρόλα.
Ρίχνετε τον ζωμό και σιγοβράζετε για 10–12 λεπτά.
Προσθέτετε το πλιγούρι και συνεχίζετε το μαγείρεμα για 8–10 λεπτά.
Αποσύρετε τη σούπα από τη φωτιά και ρίχνετε το γιαούρτι και τον βασιλικό.
Ανακατεύετε και σερβίρετε.
Προαιρετικά γαρνίρετε με μια κουταλιά γιαούρτι σε κάθε πιάτο.