0%
delta

Χοιρινό ψαρονέφρι με σάλτσα λεμονιού

Υλικά
συνταγής

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170°C (αέρα).

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα ψαρονέφρια απ’ όλες τις μεριές για 4–5 λεπτά.

Αλατοπιπερώνετε και τα βάζετε σε ένα ταψί στον φούρνο για 30–35 λεπτά περίπου.

Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος με το ξύσμα, τον χυμό λεμονιού, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.

Ανακατεύετε και σιγοβράζετε μέχρι να αρχίσει να πήζει.

Κόβετε το ψαρονέφρι σε φετούλες, το σερβίρετε και το περιχύνετε με τη σάλτσα.

Γαρνίρετε με πράσινη σάλτσα.