Υλικά
συνταγής
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι για 5–6 λεπτά.
Ρίχνετε το σκόρδο και την καυτερή πιπερίτσα και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 1–2 λεπτά.
Αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε τα μυρωδικά και ανακατεύετε.
Βράζετε τα ζυμαρικά και τα σουρώνετε κρατώντας 2 φλ. από το νερό στο οποίο έβρασαν.
Ανακατεύετε το γιαούρτι με το νερό από τα ζυμαρικά και τα μυρωδικά.
Περιχύνετε τα ματσάτα, ανακατεύετε και σερβίρετε.