Υλικά
συνταγής
Εκτέλεση
Χτυπάτε στο μούλτι τα βρασμένα ρεβίθια και τα αλέθετε μέχρι να γίνουν ένας πηχτός πολτός.
Ρίχνετε το αλεύρι, τα κρεμμύδια, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, το δυόσμο, το κύμινο, αλάτι, πιπέρι και το ελαιόλαδο και ξαναχτυπάτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ανακατευτούν καλά.
Ζυμώνετε το μείγμα και το αφήνετε σκεπασμένο να ανακατευτούν τα αρώματά του.
Πλάθετε τους ρεβιθοκεφτέδες και τους περνάτε από τη φρυγανιά.
Τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Ανακατεύετε το γιαούρτι, με το ελαιόλαδο και το δυόσμο.
Σερβίρετε τους ρεβιθοκεφτέδες με το ντιπ γιαουρτιού.