Υλικά
συνταγής
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε σε μέτρια φωτιά το λουκάνικο και τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν.
Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αβγά με αλάτι, πιπέρι, βασιλικό και το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ.
Ρίχνετε το ανθότυρο θρυμματισμένο και ανακατεύετε.
Περιχύνετε με το μείγμα των αβγών, το λουκάνικο και τις πατάτες.
Ψήνετε τη φρουτάλια σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25 λεπτά περίπου μέχρι να πήξει και να ροδίσει ομοιόμορφα.